Όροι Χρήσης

Το www.cheaptocheap.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αφορά πωληση προιόντων μέσω διαδικτύου της εταιρείας Π.Υ.Ε.Π.Σ. ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ www.cheaptocheap.gr ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:*

A)ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΗΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΑΣ Π.Υ.Ε.Π.Σ. ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ Ή ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ.
Β)ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ,ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ.
Γ)ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΩΝ.
ΠΙΘΑΝΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
Δ)ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (COURIER) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ KAΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
Ε)ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Ή ΖΗΜΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
ΣΤ)ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΩΝ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.
Ζ)ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΕΜΦΑΝΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ,ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:1)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ 2)ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΗ(ΚΛΕΙΣΤΗ),ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 18 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ .
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ή ΕΜΜΕΣΩΣ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ.
Η)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 20472/77 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

  • Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ
    ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΩΝ *

Αποστολές-Παραλαβές

Οδηγίες για παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από τον εκθεσιακό μας χώρο χωρίς καμία επιβάρυνση.
Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει ο πελάτης να βεβαιωθεί κατόπιν επικοινωνίας για την διαθεσιμότητα του προιόντος

Διευκρινήσεις αποστολής

Τα προιόντα θα αποστέλλονται εντός 3-8 εργασίμων ημερών και αφού προηγηθεί επικοινωνία του πελάτη με τους υπεύθυνους πωλήσεων της εταιρείας μας.

Διευκρινήσεις αποστολής για παραδόσεις εντός Αθηνών

Οι αποστολές προιόντων εντός Αθηνών είναι δωρεάν ανεξάρτητα από το βάρος και την τιμή των προιόντων και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη.

Διευκρινήσεις αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από 2 τρόπους αποστολής:με κουριερ ή με πρακτορείο μεταφορών.
Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και εξαρτώνται από τη γεωγραφική
του θέση και καθώς και από τον όγκο των εμπορευμάτων.Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πολλά πρακτορεία μεταφορών οπότε θα σας εξασφαλίζουμε πολύ χαμηλό κόστος μεταφορών.H παράδοση των προιόντων στα πρακτορεία μεταφορών θα γίνεται δωρεάν.
Η αντικαταβολή εκτός Αθηνών δεν υποστηρίζεται.
*Οι τιμές των κλιματιστικών δεν περιλαμβάνουν εγκατάσταση,η οποία καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.